Lošinj usluge: “Sankcionirat ćemo korištenje službenih vozila u privatne svrhe”

Korištenje službenih vozila Lošinj usluge d.o.o. u privatne svrhe nije dozvoljeno, poručio je Daniel Daniel Kljaić struč.spec.ing.traff, direktor Lošinj usluga d.o.o. nakon upita vezanog za fotografije koje sam zaprimio, a na kojima se vidi upotreba njihovog vozila za osobne potrebe.

S ciljem zaštite djeteta koje se našlo na njima fotografije se neće objaviti, međutim Grad Mali Lošinj je upoznat s detaljima s obzirom da je riječ o trgovačkom društvu iz portfelja Grada.

“Odlukom Uprave društva svim djelatnicima koji koriste vozila u službene svrhe jasno je kako, na koji način i u koju svrhu koriste vozila. Ukoliko se vozilo koristi u privatne svrhe djelatnici će biti sankcionirani lakšom povredom dužnosti. Ako se slučaj ponovi više od tri puta Uprava društva dužna je sankcionirati djelatnika težom povredom dužnosti”, rekao je direktor Lošinj usluga d.o.o.

Podsjetit ću da je korištenje službenog vozila u privatne svrhe i predmet Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, koje je otvorilo istragu protiv Ane Kučić. Taj predmet je na Povjerenstvu skoro dvije godine i dalje kao takav stoji neriješen. Na više mojih upita kako je to moguće, da se toliko odugovlači, odgovorili su kako trenutno imaju otvorenih 4-5 predmeta protiv gradonačelnice te da im se ne pružaju povratne informacije koje potražuju od Grada Malog Lošinja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.